O tânără băută s-a aruncat de la etajul al doilea

O adolescentă din Negomir a petrecut toată noaptea de joi spre vineri cu mai multi băieți, în cluburi, au consumat alcool, iar vineri dimineața s-a aruncat pe geam de la etajul doi de frică să nu fie violată. S-a întâmplat la Târgu-Jiu, într-un bloc de garsoniere din zona Pieței Mici.

Declarațiile celor implicați sunt contradictorii, polițiștii derulând o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Cert este că tânăra de numai 16 ani este internată la spital dupa ce s-a aruncat de la etaj, din fericire scăpând doar cu piciorul rupt. Nici vecinii nu și-au putut explica ce s-a întâmplat, acestia auzind în jurul orei 7.00  o bufnitură puternică. „Cercetările continuă pentru că minora a făcut mai multe declaraţii care se contrazic. Încă nu am audiat-o, aşteptăm să iese din starea de şoc pentru a vedea care a fost, de fapt, povestea şi dacă, într-adevăr s-a încercat sau nu un abuz sexual”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului e Poliţie Gorj.

În prezent fata este internată la Secţia Ortopedie a Spitalului municipal „Tudor Vladimirescu“. Medicul Liliana Craciun,  de la Serviciul de Primiri Urgente spune ca tanara petrecareata, de loc din Negomir, a scapat doar cu o fractura  la picior dupa cazatura de la etajul doi.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: