Pandurii pregăteşte strategia pentru viitorul sezon

Pandurii Târgu Jiu a adus în perioada de pregătire mai mulţi jucători pe care clubul nu i-a putut legitima. O parte dintre aceştia, cei împrumutaţi, s-au întors la cluburile lor, dar mai sunt o parte care aşteaptă cartea verde pentru a fi legitimaţi sau rămân la echipă să se pregătească pentru sezonul viitor.

Aflată pe ultimul loc din Liga 2, Pandurii nu mai are multe şanse de a evita retrogradarea, mai ales în situaţia actuală a unui lot extrem de subţire valoric şi redus numeric.  Gorjenii au adus o serie de jucători străini, unii chiar sub 18 ani, dar nu i-au putut încă legitima. Antrenorul echipei gorjene  a precizat că aceştia vor rămâne la Pandurii chiar dacă nu vor fi legitimaţi acum, pentru a  putea forma o echipă mai puternică în sezonul viitor. „Echipa aceasta merită mai multă atenţie din partea tuturor, mai ales că trece  prin momentele prin care trece acum. Jucătorii străini,  chiar dacă nu pot fi legitimaţi acum, rămân aici, pentru că încercăm să facem un lot competitiv pentru sezonul viitor. Se vor pregăti cu noi pentru a forma un lot, iar din vară o  să mai aducem maxim unul sau doi jucători ca să putem începe sezonul indiferent unde vom fi, în ce eşalon. Există posibilitatea să nu fie legitimaţi acum imediat, dar le aşteptăm cartea verde şi, după aceea vom spune mai multe”, a spus antrenorul pandurilor care a mai primit  în lot o serie de jucători şi în ultima săptămână.

Aceştia sunt aduşi la  echipă de directorul de scouting Jean Willy Ngoma care speră ca măcar jucătorii sub 17 ani să poată fi legitimaţi. Printre jucătorii aduşi în perioada de iarnă, care se mai pregătesc încă cu Pandurii, se numără Emmanuel Okeke, Steven Goma, Borisav Zlataric şi portarul Cătălin Iovicin, aceştia aflându-se în tribune la ultimul  meci din campionat.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: