Pandurii, opt goluri primite în două etape

Pandurii a încasat din nou patru goluri în repriza secundă, la fel ca şi la  meciul din prima etapă din acest an,  cu CSM Reşiţa. ”Apare debandada pe final şi nu înţeleg de ce”, a spus antrenorul Călin Cojocaru, care nu îşi explică de ce echipa sa joacă diferit în cele două reprize.

Nici la  meciul cu ACS Viitorul, Pandurii Târgu Jiu n-a rezistat mai mult de 50 de minute de joc, la fel cum s-a întâmplat şi la  meciul de săptămâna precedentă, cu CSM Reşiţa.

După 0-0 la pauză, meciul s-a încheiat 4-0 pentru echipa gazdă din etapa a 23-a a Ligii 2, trei dintre goluri fiind primite în ultimele zece minute ale partidei. Scenariul a fost oarecum similar cu cel din etapa trecută, când Pandurii a fost învinsă de CSM Reşiţa, cu 4-1, după ce oltenii au condus până în minutul 60 al partidei, iar celelalte reuşite au avut loc în minutele 71, 89 şi 90.

Acum, cu ACS Viitorul echipa condusă de Călin Cojocaru a primit golurile în minutele 50, 82, 90 şi 90+2. „Acelaşi parcurs, din nefericire pentru noi, ca etapa trecută. Am jucat bine o oră, iar după primul gol picăm psihic, iar pe final intervine şi debandada. Nu înţeleg de ce. Grav e că fac greşeli tocmai jucătorii cu experienţă, mă refer la greşeli de marcaj, de poziţionare, nesincronizări, lucruri care ne-au costat. Nu accept aşa ceva, am luat goluri foarte uşor. Fotbalul nu se joacă doar o oră”, a încercat să  găsească o explicaţie  antrenorul pandurilor după meci.

Cu opt goluri primite în două etape şi fără nici  un punct luat, Pandurii nu poate spera la salvarea de la retrogradare dacă va continua în acelaşi mod. De altfel, antrenorul gorjenilor avertiza din iarnă că se poate ajunge aici dacă nu se pot perfecta transferuri.

Pandurii a adus jucători în perioada pregătirii de iarnă, dar aceştia nu au putut  fi legitimaţi de gorjeni, aşa că s-au văzut nevoiţi să joace în campionat cu jucători tineri de la echipele de juniori.

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: