Victorie la  scor pentru Gilortul la final de pregătire

Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat seria de meciuri de verificare cu o victorie de moral înaintea debutului în retur. Echipa lui Mario Găman s-a impus pe terenul de la Rovinari, în  amicalul cu Jiul, cu scorul de 5-0.

Amicalul dintre Jiul Rovinari şi Gilortul Târgu Cărbunești, disputat în week-end pe terenul de la Rovinari, s-a încheiat cu scorul de 0-5, după ce la pauză tabela a arătat 0-2. Golurile echipei pregătite de Mario Găman au fost marcate de Ion Berescu 5’, 21’, 59’, Constantin Roncea 53’-penalti şi Bogdan Dolcescu 58'.

Gilortul a susținut cu această ocazie ultima partidă de verificare înainte de startul sezonului de primăvară, după acest meci echipa intrând în linie dreaptă cu pregătirea primului meci din retur. Într-o întâlnire în care, teoretic, antrenorii Mario Găman și Boby Staicu și-ar fi dorit să folosească la lucru formula standard pentru retur, planurile acestora au fost împiedicate de absențele lui Avramescu, Cocioabă, Dănescu, Sorea și Tătaru, jucători care acuză unele probleme medicale.

În fața unui adversar ambițios, echipa din Cărbuneşti a reușit o prestație bună, cu un joc în viteză, obținând o victorie netă. De luni cei doi antrenori au început  pregătirea primului meci oficial din acest an, cel cu ACSO Filiași,  programat sâmbătă, 7 martie.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: