Pandurii nu mai bat pe nimeni !

Pandurii au uitat gustul victoriei! N-au reusit sa invinga nici codasa Vointa Sibiu pe teren propriu. Oamenii lui Grigoras au facut unul din cele mai proaste meciuri din acest sezon si doar interventiile lui Mingote i-au salvat de la o infrangere rusinoasa. S-a terminat 0 la 0, al cincilea meci consecutiv fara victorie pentru panduri.

Pandurii Târgu Jiu – Voința Sibiu 0-0, spectatori: 3.500.

Pandurii: Mingote – Ungurușan, Viera, Rada, Vlad (<-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />60’ Grigoraș) – Voiculeț, Nistor, Cristea – Maxim (60’ Lemnaru), Batin, Ibeh. Antrenor: Petre Grigoraș.

Voința Sibiu: Miron – Burlacu, Forika, Apostol, Grigore (39’ Tînc), Beza – Antohi (62’ Milea), Străuț (75’ Maghici), Tătar, Popa – Zăgrean. Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonașe galbene: Rada (min. 81) / Burlacu (7’), I. Popa (52’), Miclea (92’). Arbitri: Lucian Rusandu – Radu Ghinguleac, Florin Ungureanu.

Pandurii lui Grigoraş în versiunea 2012 nu mai sperie pe nimeni. Fanii aşteptau prima victorie din retur în meciul cu modesta Voinţa Sibiu.

N-au găsit antidotul autobazei

Sibiul a venit la Tg Jiu să ia cu orice preţ un punct şi a reuşit. Nu a contat cum. Oaspeţii au practicat în prima repriză un antijoc rar întâlnit la acest nivel. Practic s-au băgat cu fundul în poartă, scuzaţi expresia, iar cei 5, chiar 6 fundaşi la unele faze, au respins totul la disperare. Au fost ajutaţi ce-i drept şi de panduri care au jucat mai prost ca oricând pe Municipal. Multe pase greşite, mulţi jucători care nu păreau în apele lor. Din asta a rezultat o primă repriză cu efect de somnifer în care trupa lui Grigoraş a contat mai mult prin şuturile de la distanţă. Voiculeţ şi Rada au nimerit ţinta din afara careului dar Miron nu s-a lăsat învins aşa uşor. Iar când a fost bătut, Ibeh nu a fost în stare să trimită mingea în poartă din câţiva metri, şutul său fiind deviat peste de un fundaş kamikaze. Oaspeţii au contat doar la lovitura de cap anemică a fostului pandur, Antohi, prinsă uşor de Mingote. Repriza a doua a oferit un tablou puţin schimbat. Pandurii au rămas neputincioşi la construcţie şi finalizare iar sibienii au simţit miros de sânge. Singurul vârf al oaspeţilor, Zăgrean, a avut două ocazii imense în decurs de câteva minute, a doua după o greşeală de începător a tânărului Rada. Rada, titularizat culmea în locul altui gafeur, Cardoso. Mingote a fost însă îngerul păzitor, reuşind să-l blocheze pe Zăgrean în ambele situaţii. Sibienii au mai ratat o şansă uriaşă prin Tătar în timp ce gorjenii erau preocupaţi să pună în pericol defensiva beton armat a oaspeţilor. Nici introducerile lui Lemnaru și Grigoraș n-au reușit să spargă defensiva lui Pelici astfel că Sibiul a plecat cu un punct mare de la Tg Jiu. Un rezultat foarte slab pentru echipa lui Grigoraș dar bun dacă raportăm la numărul de ocazii mari.

Reacții:

Petre Grigoraș: „N-avem scuze, e un rezultat ruşinos pentru noi dar nu putem spune că meritam mai mult. N-am găsit soluţiile necesare să desfacem o apărare supraaglomerată şi putem spune că am avut şi şansă la situaţiile lor.”

Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu: „Sigur ne mulţumeşte egalul, am venit cu ideea să nu pierdem în faţa uneia din cele mai bune echipe din campionat. Dacă e să vorbim de autobază, vorbim doar pentru finalul jocului, când am cedat teren. Nu suntem o echipă spectaculoasă, vrem doar să ne salvăm.”

Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii: „Ştiam că va fi greu. Sibiul se apără bine, acestea sunt jocuri foarte grele cu echipe care se închid şi refuză jocul. Faţă de alte jocuri am avut doar 2-3 şanse de a înscrie şi nu am reuşit.”

Alex Grigoraş, Panduri: „S-ar fi jucat fotbal dacă am fi marcat, atunci ar fi ieşit şi ei la joc. Cu autobaza a fost greu, ei şi-au atins scopul.”

Nicolae Grigore, Voinţa Sibiu: „Să nu uităm că am avut 3 ocazii singur cu portarul. Dar până la urmă e un punct pentru noi, suntem foarte mulţumiţi.”

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: