Pandurii vor să îi transfere pe Vezan şi Zegrean

Pandurii se află în negocieri cu doi dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut la Internaţional Curtea de Argeş care nu mai intră în vederea antrenorului Ionuţ Badea. Vezan şi Zăgrean sunt cei doi jucători cu care preşedintele executiv de la Pandurii, Eugen Pîrvulescu a recunoscut că se află în negocieri.

“Suntem în discuţii cu cei doi jucători de la Internaţional, Ovidiu Vezan şi Andrei Zăgrean. Sunt doi jucători tineri, interesanţi care ne-ar putea ajuta. Cu Vezan trebuie să negociem atât cu el cât şi cu patronul Benone Lazăr, iar în cazul lui Zăgrean negociem cu impresarul său după ce acesta a obţinut de la clubul Internaţional actele de transfer”. În vârstă de 24 de ani, Andrei Zăgrean este atacant şi a mai jucat în Liga I pentru Unirea Alba Iulia şi Internaţional Curtea de Argeş. Ovidiu Vezan are 25 de ani, este mijlocaş şi a mai jucat la UTA, ACU Arad, Unirea Sânnicolau Mare şi Jiul Petroşani.

Preşedintele Pîrvulescu a precizat că are în vedere şi doi jucători de la Şcoala de fotbal Ardealul Cluj pe care însă îi consideră prea scumpi pentru a-i transfera la Pandurii II: „Am remarcat doi jucători pe care ni i-am dori. E vorba de Paul Păcurar şi Raul Stanciu de la Ardealul Cluj, jucători tineri cu calităţi pe care i-am dori la echipa a doua, Pandurii II. Copii sunt interesanţi, dar nu sunt pe moment soluţii pentru Pandurii Târgu Jiu. După meci am discutat cu directorul Şcolii de Fotbal Ardealul Cluj, însă preţurile mi se par exagerate la momentul actual. Pentru Stanciu au cerut 45.000 euro plus TVA, iar pentru Păcurar 28.000 euro plus TVA. Noi le-am propus mai multe variante de colaborare, un transfer pentru un an sau o coproprietate cu procente în cazul vânzării ulterioare a jucătorilor. Ei insistă pentru transferul definitiv iar în aceste condiţii sunt şanse mici să îi transferăm. Cei de la Ardealul Cluj trebuie să înţeleagă că preţurile nu mai sunt aceleaşi cu cele din urmă cu un an, când pentru un jucător ca Răduţ au primit 100.000 euro”. Pandurii II au susţinut la finalul săptămânii trecute un meci amical cu echipa Şcolii de fotbal Ardealul Cluj, atunci fiind remarcaţi cei doi jucători.  

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: