Partidul Poporului, băgat cu forţa în sediul PNŢCD

Ţărăniştii gorjeni sunt de-a dreptul furioşi, după ce au aflat că nou înfiinţatul Partid al Poporului cere jumătate din sediul lor aflat în centrul Târgu Jiului. Sediul aparţine Primăriei Târgu Jiu şi este închiriat de PNŢCD. Ţărăniştii au cel mai mare sediu de partid din Gorj, deşi formaţiunea politică nu mai reprezintă aproape pe nimeni.

Preşedintele PNŢCD Matei Catrinoiu este foc şi pară pe Partidul Poporului, după ce preşedintele acestuia de la Gorj, Constantin Căruntu, a cerut primăriei jumătate din sediul ţărăniştilor. „Am aflat pe surse, de la membrii noştri, că cei de la PP-DD au făcut o cerere la primărie să primească jumătate din sediul nostru. Vă daţi seama că am fost nevoit să merg la primărie să fac scandal să îşi dea hârtia”, a spus Matei Catrinoiu.

Liderul ţărănist spune că de bună voie ar putea împărţi sediul cu alt partid, dar în nici un caz nu va accepta să fie forţat. „Niciodată nu am să fiu de acord cu o astfel de împărţire. Dacă ar veni cineva să ne roage, să ne înţelegem, poate am fi de acord. În nici un caz nu o să acceptăm o astfel de cerere”, a declarat liderul ţărănist.

Potrivit legii, toate partidele au dreptul să primească un sediu adecvat din partea primăriei, dar autorităţile se confruntă cu o lipsă de spaţii. Cel care va decide cu privire la cererea lui Căruntu este Consiliul Local Târgu Jiu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: