Pe urmele preşedintelui, cu Antena 3

La ora la care dumneavoastră citiţi acest text este, dacă nu s-a întâmplat ceva neprevăzut între timp, ziua preşedintelui. Elena Udrea a aflat că Traian Băsescu împlineşte 60 de ani de la reporterii care o intervievau la nu ştiu ce eveniment. A mimat surprinderea cu o grimasă voit teatrală şi-a zis că-i va face cadou un buget mai mic la Ministerul Turismului. Sigur că preşedintele nu e şi premier, ca să-i dea socoteală, dar important e că e şeful premierului. Pe linie de partid, să zicem. Deci, după cum se vede tot mai clar, miniştrii se simt datori să-i dea explicaţii şi să-i ofere cadouri constând în realizări în propriile ministere. E păcat că doamna Udrea doar la atât s-a putut gândi drept cadou. O imagine cu ministrul Turismului ieșind dintr-un tort şi cântând ”Happy birthday, mister President!” cu glas senzual sigur ar fi fost o bună propagandă pentru România. Fără nici un mișto, chiar ar fi fost haios. Sau, de ce nu, Elena Udrea putea să iasă dintr-un glob pământesc uriaş ca acela pe care îl cuprindea în pictorialul pentru revista Tabu. Şi, dacă nici aşa nu-i convine sărbătoritului, vorbim cu fetele de la achiziţii şi aranjăm ca ministra lui preferată să iasă dintr-o stilă uriaşă de whiskey.

Apropo, o doamnă a încercat să ajungă la Băsescu cu o sticlă de whiskey, dar a fost oprită de SPP-işti la intrarea din Vila Lac 1. Doamna susţinea că e o admiratoare a preşedintelui şi că sticla de whiskey e un cadou, deoarece ştie că Băsescu este un împătimit al acestei licori. Sticla asta pare cusută cu etichetă albă. Mie îmi miroase a farsă de Antena 3, cam aşa. Chiar, ia să fac un experiment în direct. Să deschid televizorul şi să văd ce e pe Antena 3. Acum, joi, la ora 17:55. Sunt reclame. Numai puţin, să înceapă ştirile. Experimentul este amânat 5 minute.

Ora 18. Nu sunt ştiri, e Sandra Stoicescu. Uraaa! E Băsescu. În direct chiar, la întâlnirea cu delegația FMI. Numai puţin aveţi răbdare, să vedem primele reacţii după transmisiunea în direct. Nu are rost să mai zăbovesc. Pot să anunţ de pe acum că Sandra Stoicescu va fi concediată. Poate nu acum, dar curând. Traduce discuția dintre Băsescu şi Jeffrey Franks şi a izbucnit în râs la o glumă de-a lui Băsescu. Sigur n-are voie să râdă la poantele duşmanului. Aha, îl are invitat pe Bogdan Chirieac. Oare cum mai are tupeu băiatul ăsta să apară la televizor? Şi, mai ales, cum are timp să apară la televizor tot timpul?

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: