Peremiştii au început să...vorbească

Sătuli să sprijine PSD

Peremiştii s-au săturat să spere degeaba că primesc ceva de la PSD în schimbul sprijinului. „Noi suntem într-o înţelegere cu PSD, dar nu-mi place cum funcţionează această înţelegere”, „Ne rezervăm dreptul de a discuta despre această majoritate”, sunt doar câteva dintre declaraţiile făcute ieri de Dumitru Dascălu, preşedintele PRM Gorj. Acesta ar vrea un protocol scris. (G.C.)

Peremiştii fug de penelişti

Prim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete a făcut ieri o serie de afirmaţii dure legate de partenerii lor din Consiliul Judeţean Gorj. Nu este vorba de PSD, ci de PNL. Bucălăete a spus că nu ar vrea să atragă antipatia gorjenilor, dat fiind că peneliştii sunt  „controversaţi“.  „S-ar putea să fim şi noi etichetaţi ca ei şi nu ne dorim acest lucru”, a spus acesta. (G.C.)

Cine-i Bucălăete?

Noul preşedinte al PNL Gorj a reacţionat la cele spuse de reprezentanţii filialei judeţene a PRM, Dian Popescu. „Cine ziceţi că a vorbit despre mine- Bucălăete-! Nu-l cunosc! PRM rămâne balamaua ieftină a PSD şi spun asta categoric pentru că, noi, liberalii, aşa cum am declarat-o în permanenţă, nu vom mai accepta rolul de balama pentru PSD”, spune noul lider al PNL Gorj. (G.C.)

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: