Peremiştii nu spun candidaţii de frică nu-i fure adversarii politici

Peremiştii gorjeni au candidaţi pentru alegerile din 2012, dar nu dau publicităţii numele acestea deoarece se tem de presiuni din partea adversarilor politici. Mai mult, liderii PRM spun că în prezent poartă discuţii cu primarii PSD şi consilieri şi viceprimari PDL.

Liderii PRM nu spun ce candidaţi au la Consiliul Judeţean sau primăriile municipiilor pentru că se tem că ar putea rămâne fără ei. „Avem candidaţi, dar ni s-a spus de la centru să fim atenţi când prezentăm pe cineva pentru că este posibil să ne facem rău, să rămânem fără candidat, să forţeze familia sau mai ştiu eu ce“, a declarat prim-vicepreşedintele Gheorghe Bucălăete.

Acesta a completat şi a dat de înţeles că se tem de celelalte formaţiuni politice.

„Eu ştiu că aşteptaţi un nume. Ar afla celelalte formaţiuni politice şi dumnealor au tot felul de motive de a forţa un candidat, să-l convingă prin metode neortodoxe să renunţe la această candidatură. Îi vom spune la momentul potrivit“, a mai spus Bucălăete.

Şi după ce au declarat că au candidaţi, dar nu-i spun că poate le sunt furaţi, peremiştii au comis-o din nou. „Nici eu şi nici domnul preşedinte Dascălu nu vom candida“, a spus Bucălăete. Până la urmă, aceştia sunt singurele nume relativ cunoscute din partea PRM. Cert este că în noiembrie vor avea candidaţi pentru toate funcţiile, oameni cu notorietate, după cum explică aceştia.

La racolat de candidaţi

Peremiştii se laudă că poartă discuţii cu doi primari USL, patru viceprimari şi mai mulţi consilieri locali democrat-liberali pentru a-i convinge să candideze din partea lor în 2012. Pedeliştii le-au răspuns celor de PRM.

 „Mi-e greu să cred că primari sau viceprimari democrat-liberali vor trece la PRM. În România sunt la ora actuală doar doi poli: USL şi PD-L”, a spus la Radio Infinit purtătorul de cuvânt al PDL Gorj, Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: