Petrescu: Decât să-l susţin pe Hanu, mai bine plec din PC

Ilie Petrescu, preşedintele PC Gorj, a declarat ieri că, dacă conducerea centrală îi va impune susţinerea lui Dorin Hanu la primăria Motru, îşi va da demisia din partid. „Dacă partidul îmi impune să-l susţin pe Hanu la Motru eu demisionez din Partidul Conservator. Eu am spus că mergem singuri pe listă, nu pot să spun acum la oameni că unii merg într-o parte, alţii în altă parte.  Nu pot să susţin un trădător şi un om care nu a avut niciodată respect pentru oraşul Motru“, a declarat Petrescu.

Conservatorii au avut vineri la Bucureşti o şedinţă când li s-a comunicat faptul că nu pot merge singuri în alegeri, ci trebuie să susţină USL. La Gorj, lucrurile sunt complicate, în sensul că PNL a ignorat orice propunere din partea PC. 

„Directivele de la Bucureşti sunt clare, mergem în USL Total. Nu ne împotrivim, suntem pentru USL Total. Trebuie să negociem cu PSD şi cu liberalii. Negocierea va fi la Bucureşti, nu la Gorj“, a explicat vicepreşedintele PC Marius Borcan.

Liberalul Dian Popescu spune că rediscutarea candidaţilor la primării este tardivă. „E greu acum să le spunem oamenilor că nu se mai poate că aici va pune PC“, spune acesta. (M.M.)

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: