Pierderea taberei Tismana a redus interesul pentru excursiile în Gorj

Direcţia Judeţeană de Tineret (DJT) a lansat acum o lună oferta pentru sărbătorile pascale însă tinerii nu s-au arătat deloc încântaţi. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta tabăra de la Săcelu este singura care îi poate primi pe cei care doresc să-şi petreacă vacanţa de Paşte în judeţul nostru.

 „Anul acesta pentru sărbătorile pascale nu avem decât tabăra de la Săcelu, renovată recent, unde avem 60 de locuri de cazare cu pensiune completă. Anul trecut am avut oferta pentru Tismana unde au venit 50 de tineri din Bucureşti. Până acum nimeni nu s-a arătat interesat de tabăra de la Săcelu dar sperăm ca luna aceasta să avem doritări”, a declarat Ion Dumitru, instructor de turism din cadrul DJT Gorj.

Oferta a fost lansată acum o lună de zile şi în judeţele limitrofe dar nici din partea acestora nu a venit vreo confirmare. „Faptul că am pierdut tabăra de la Tismana ne-a afectat puţin pentru că primăvara este mai frumos la Tismana dar acum nu mai este a noastră şi trebuie să atragem tinerii şi la Săcelu, sperăm să vină că sunt multe de văzut la Gorj”, a precizat Ion Dumitru. „Oferta este pentru şase zile iar dacă nu vor veni cu transport propriu atunci noi îi vom prelua din gara CFR şi îi vom duce la tabăra Săcelu contracost”, a mai adăugat Ion Dumitru.

Pentru toate aceste, tinerii care vor veni totuşi la Săcelu vor scoate din buzunare suma de 50 de lei, în care intră şi trei mese pe zi.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: