Pieton accidentat grav de o şoferiţă grăbită

Un bărbat de 50 de ani, din Bumbeşti Jiu, a ajuns ieri dimineaţă la spitalul de urgenţă din Târgu Jiu cu răni grave, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs fără voia sa. Acesta mergea ca pieton, regulamentar, pe partea stângă a drumului, dar chiar şi aşa o tamponare între două maşini a fost la un pas de-ai curma viaţa chiar în Săptămâna Patimilor. O şoferiţă din Stăneşti, ce se grăbea cu maşina spre Petroşani, s-a angajat într-o depăşire riscantă pe o porţiune de drum îngustat şi lucrurile nu s-au terminat deloc aşa cum credea aceasta.

„În aceste împrejurări, a acroşat semiremorca unei autoutilitare condusă de către N.C.M., de 39 ani, din judeţul Dâmboviţa şi l-a accidentat pe B.I., de 50 ani, din Bumbeşti-Jiu, care se deplasa regulamentar în calitate de pieton, pe partea stângă a drumului. În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Tg-Jiu – Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a menţionat IPJ Gorj într-un comunicat de presă, şoferiţa alegându-se cu dosar penal, fiind anchetată pentru vătămare corporală.

         Un accident rutier s-a produs duminică seara şi la Turburea, aici un tânăr şofer reuşind să se răstoarne cu maşina în care îşi transporta doi prieteni cu vârste de 15 şi, respectiv, 18 ani. Cei doi au fost duşi la spital pentru că au avut nevoie de îngrijiri medicale, prietenul lor aflat la volan alegându-se cu dosar penal.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: