Pintilii, prins între împărţit cadouri şi tribunal

Liderul și totodată căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii nu s-a grăbit să ajungă acasă la Petroșani de sărbători. A stat să le împartă cadouri la copiii și juniorii de la Pandurii și abia apoi a plecat să petreacă Crăciunul în familie. Anul va începe tare însă pentru Pintilii care e chemat la tribunal ca martor într-un proces!  

Pintilii e singurul pandur din afara Târgu Jiului care a acceptat să vină să le împartă cadouri micilor jucători de la club. Popete și Tătaru au fost alături de căpitan și le-au făcut o bucurie juniorilor în prag de sărbători.

Noul sediu, aproape gata

Pe lângă cadourile primite, micilor panduri li s-a promis că, în curând, se vor schimba în vestiarele noi-nouțe care sunt acum în faza de construcție lângă terenul sintetic de la Stadionul Municipal. Lucrarea, care s-a realizat și cu sprijinul UEFA, va fi gata într-o primă fază în primăvară. ”Sperăm ca în luna aprilie sau mai să inaugurăm parterul unde vor fi vestiarele, magazia şi bazinele de recuperare, iar spre sfârşitul anului să încheiem lucrările şi la etaj unde se află trei birouri, o sală de conferinţe, şapte apartamente şi 14 camere", a explicat secretarul general al clubului, Daniel Băloi pentru siteul oficial al pandurilor. Omul responsabil cu activitatea juniorilor a mai precizat că se vor continua investiţiile în centrul de copii şi juniori: ”Continuăm să investim în Centrul de Copii şi Juniori, mai ales că <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2011 a fost cel mai bun an al nostru. Doi jucători produşi de Centru, Marian Pleaşcă şi Ionuţ Rada au debutat pentru naţionala de seniori respectiv naţionala de tineret a României.”

Chemat la proces

Căpitanul pandurilor are o durere de cap chiar la startul noului an. Pintilii a fost citat pentru data de 18 ianuarie ca martor în procesul dintre Astra şi fostul ei preşedinte Marcel Iancu. Clubul Astra îi solicită lui Iancu daune materiale, sume de bani pe care clubul consideră că fostul oficial nu le-a justificat. Iancu a motivat plata acelor bani către Pintilii, care juca atunci la Internaţional Piteşti, drept un avans la un contract pe care acesta ar fi urmat să-l semneze cu Astra. Data pică cum nu se putea mai prost pentru Pintilii care pe 17 ianuarie e programat să plece cu restul colegilor în stagiul din Antalya.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: