PMP a finalizat lista de candidați. Boza, cap de afiș!

Zvonurile s-au confirmat! Fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a făcut pasul spre politică. El va deschide lista Partidului Mișcarea Populară Gorj la Senat. Pe primul loc, pentru Camera Deputaților, va fi Nicolae Davițoiu.

Candidaturile vor fi depuse, miercuri, la Biroul Electoral Județean. Liderul PMP Gorj a confirmat candidatura lui Sorinel Boza la alegerile parlamentare. “Am finalizat lista pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Miercuri, la ora 12, o vom depune și oficial la Biroul Electoral Județean. Lista va fi deschisă la Camera Deputaților de mine, iar la Senat, va fi deschisă de domnul director Boza”, a declarat Nicolae Davițoiu, liderul PMP Gorj.

La rândul său, recent intrat în politică, Boza se crede sigur pe reușită. „Am avut o discuție cu domnul președinte și cred că proiectul pe care noi l-am pregătit pentru următorii patru ani, pentru Gorj, este un proiect viabil. Considerăm că împreună putem să realizăm tot ce ne-am propus. Eu spun că este o echipă perfectă, bună, care își dorește să realizeze ceva pentru oameni și sunt sigur de reușita noastră”, a spus Boza, la Tele3.

Atmosfera este destul de tensionată în tabăra PMP după ce a fost bătută în cuie lista de candidați mai ales că Ion Rușeț, membru PMP și fost senator, spera să fie el cel care va deschide candidaturile la Senat. 

Vizualizări: 2,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: