Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Poliţişti gorjeni, în razie la Cluj

Poliţiştii din Gorj au fost implicaţi alături de colegii lor din alte judeţe într-o acţiune a poliţiştilor de la investigaţii criminale, coordonată de I.G.P.R., într-un târg internaţional de antichităţi din localitatea Negreni, judeţul Cluj.

Joi, 11 octombrie a.c., începând cu ora 10.00, în Târgul de Antichităţi din localitatea Negreni, judeţul Cluj, poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale din judeţele Arad, Bihor, Braşov, Cluj, Gorj, Hunedoara, Mureş, Neamţ, Sibiu şi Timiş, împreună cu poliţişti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor şi de ordine publică din IPJ Cluj, au efectuat o razie de amploare în rândul comercianţilor de bunuri culturale mobile.

Acţiunea, coordonată de specialişti din cadrul IGPR - DIC, DIF, DOP, a vizat activitatea comercianţilor cu acest tip de bunuri, avându-se în vedere regimul special al acestora şi modul în care se pot face aceste tranzacţii (magazine specializate, în prezenţa unor experţi în recunoaşterea acestor bunuri şi autenticitatea acestora).

De asemenea, echipele de control vizează şi identificarea bunurilor despre care sunt indicii că sunt sustrase, atât de pe teritoriul ţării noastre, cât şi din străinătate, având în vedere că la acest târg participă comercianţi din România, dar şi din alte ţări.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: