Pompiliu Ciolacu jr., candidat la şefia Şcolii Populare de Artă

Pompiliu Ciolacu jr., directorul Direcţiei de Cultură Gorj, candidează pentru şefia Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu. Ciolacu spune că vrea să obţină postul de conducere pentru a putea avea o viaţă culturală intensă, întrucât actuala funcţie se rezumă doar la birocraţie. Deocamdată, Pompiliu Ciolacu jr. nu are contracandidaţi, însă dosare mai pot fi depuse şi în cursul zilei de astăzi.

Pompiliu Ciolacu jr. a decis să participe la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei de director al Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu. Acesta spune că vrea să implice în organizarea de evenimente culturale. „Candidez pentru postul de director al Şcolii Populare de Artă pentru a continua proiectele iniţiate de domnul Gârbaciu. Sunt elevul dumnealui din anul 1986, am colaborat în toată această perioadă şi cunosc personalul de la Şcoala Populară de Artă. Un al motiv pentru care îmi doresc să obţin acest post este acela că activitatea de la Direcţia de Cultură s-a transformat în activitate de birou, rezumându-se strict la activitatea de funcţionar public, de acordare de avize pentru zonele de patrimoniu, ori eu vreau să mă ocup de organizarea de manifestări culturale, de festivaluri, concursuri şi evenimente de acest gen. Ivindu-se o astfel de oportunitate m-am gândit să fac ceea ce îmi place”, a declarat Pompiliu Ciolacu jr. Acesta a mai precizat că vrea ca Viorel Gârbaciu, cel care a condus Şcoala Populară de Artă în ultimii 10 ani, să rămână în cadrul instituţiei. „Îmi doresc ca domnul Viorel Gârbaciu să rămână consultant artistic în cadrul instituţiei pentru că mai are multe de spus. Oamenii de cultură, cu o vastă experienţă, gen Viorel Gârbaciu sau Ion Cepoi, nu vor putea ieşi la pensie chiar dacă îndeplinesc condiţiile legale de pensionare”, a menţionat Pompiliu Ciolacu jr.

CONCURS

Astăzi este ultima zi în care aspiranţii la postul de director al Şcolii Populare de Artă îşi mai pot depune dosarele. „În momentul de faţă avem depus un singur dosar, însă se mai pot face înscrieri şi în cursul zilei de vineri, până la ora 16.00. Planurile de management vor fi analizate până la data de 23 aprilie, iar susţinerea acestora în cadrul interviului va avea loc până la data de 28 aprilie”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: