Ponta, atacat de mai mulţi liberali într-o singură zi

Doi senatori PNL au declarat ieri că Guvernul Ponta lucrează dictatorial şi că nu îi informează pe parlamentari cu privire la măsurile luate. O altă liberală, Alina Gorghiu, susţine că pagina de facebook a guvernului este de fapt pentru promovarea lui Ponta.

Senatorii PNL Bihor Valeriu Boeriu şi Cristian Bodea au declarat că Guvernul Ponta face aceeaşi greşeală pe care au făcut-o guvernele PDL, respectiv lucrează "dictatorial" şi nu furnizează parlamentarilor USL informaţii despre proiectele majore pe care intenţionează să le adopte. "Noi am numit Guvernul Ponta, noi va trebui să votăm regionalizarea, aşadar nu este normal ca despre acest proiect să aflăm detalii doar de la televizor şi din presă. Să vină (Dragnea - n.r.) şi să ne explice ce e cu regionalizarea!", a afirmat senatorul Cristian Bodea.

La rândul său, senatorul Valeriu Boeriu a afirmat că regionalizarea reprezintă o schimbare majoră. "Tocmai de aceea noi, parlamentarii care va trebui să o votăm, trebuie să cunoaştem detalii legate de ceea ce gândeşte Guvernul în această privinţă. Iar asta înseamnă că Guvernul ar trebui să comunice cu noi, să ne ceară părerea. Însă, din păcate, asta nu se întâmplă", a afirmat Boeriu.

În opinia celor doi senatori liberali, Guvernul Ponta face aceeaşi greşeală pe care au făcut-o guvernele PDL, lucrând "dictatorial" şi nefurnizând parlamentarilor USL informaţii despre proiectele majore pe care intenţionează să le adopte.

Liberala Alina Gorghiu se arată deranjată că pagina de internet a guvernului conține doar linkuri de promovare ale conturilor de social media deținute de premierul Ponta. „Nu e normal să dai link din pagina Guvernului, la General info, (doar) către contul premierului”, acuză deputatul liberal pe blog.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: