Portocalii au rămas tot nelămuriţi

Ziua cea mare care ar fi trebuit să fie ieri în privinţa clarificării situaţiei alegerilor din interiorul PDL Gorj a mai fost amânată cu 24 de ore, democrat-liberalii sperând ca de abia azi să primească un răspuns pe care îl tot aşteaptă.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, nu a mai avut întâlnirea pe care reprezentanţii organizaţiei de la Gorj sperau să o aibă cu acesta. Deputatul Severus Militaru a contestat oficial o decizie a Comisiei de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor, decizie conform căreia alegerile la organizaţiile din judeţ ar urma să se desfăşoare în următoarele două luni, chiar dacă acestea au avut loc recent. Militaru şi celălalt deputat al filialei, Cosmin Popescu, nu agreează ideea respectivă din considerentul că în colegiile lor mai bine de jumătate din organizaţii au desfăşurat deja alegerile interne.

Reluarea procesului electoral presupune o muncă la care nici cei mai înfocaţi membri portocalii nu vor să se înhame, motiv pentru care a şi fost formulată contestaţia lui Militaru. Deputatul speră ca în cursul zilei de azi lucrurile să fie tranşate, decizia pe care Vasile Blaga urmează să o comunice fiind una luată cu două luni înainte de data desfăşurării alegerilor la nivelul organizaţiei judeţene. Timpul rămas până la alegerile respective este considerat deja ca unul foarte scurt, o eventuală reluare a alegerilor în filialele în care au fost deja aleşi şefi noi sau reconfirmaţi cei vechi presupunând o perioadă care va aglomera foarte mult calendarul următoarelor două luni.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: