Potârcă vrea să plece de acasă!

Fostul candidat la Președinția României, Constantin Ninel Potârcă, află azi dacă poate să plece de acasă sau nu, el depunând la Tribunalul Gorj o cerere prin care solicită permisiunea unei deplasări la Timișoara pentru efectuarea unui control medical.

Cardiac la fel ca și fratele său care a murit la sfârșitul anului trecut, imediat după ce el a fost arestat preventiv în dosarul în care este judecat acum pentru dare de mită, „Obama” din Meteor cere încuviințarea judecătorului Dumitru Păsărin pentru a putea pleca de acasă, el fiind în arest la domiciliu de câteva săptămâni.

Deocamdată, magistratul de caz nu i-a permis nici măcar să plece la București, unde a avut procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în care este judecat pentru evaziune fiscală, un verdict urmând să fie pronunțat azi. Ieri Potârcă a venit la Tribunal în baza unui traseu bine stabilit de polițistul care îl supraveghează, drumul spre instanța de judecată fiind parcurs cu autoturismul. La întoarcere, fostul prezidențiabil a trebuit să meargă pe jos pentru că nu a mai venit nimeni din familie să îl ia cu mașina. „Am rămas pe jos, asta este. Nu e nicio problemă. Cred că până în Meteor ajung fără probleme. Nu m-am mai plimbat de mult prin oraș. O să respect traseul stabilit cu Poliția și o să merg direct acasă. Mult mai important este să ajung să îmi fac controalele medicale la Timișoara, asta e tot ce contează”, a spus Potârcă, în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Gorj el fiind judecat pentru că i-ar fi dat 5000 de lei mită lichidatorului judiciar Matei Catrinoiu.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: