Prea mici pentru Asesoft

S-au făcut de râs! Baschetbaliştii Energiei au înşelat aşteptările fanilor şi au pierdut lamentabil returul din Cupă cu Asesoft Ploieşti cu 56 la 83! Şi asta după ce în tur la Brazi pierduseră la doar 2 puncte diferenţă şi lăsau impresia că ar putea furniza marea surpriză.

Surpriza a fost Energia până la urmă, dar o surpriză urâtă de tot. Elevii lui Nikolic au jucat la limita penibilului în unele momente cu fosta campioană și au părăsit Cupa pentru al doilea an la rând în primul tur.

Asesoft a avut prea multă energie

Fața urâtă a Energiei din meciul de prezentare cu Craiova, a apărut și acum contra celor de la Asesoft. Practic gorjenii și-au arătat limtele în fața unei echipe venite la Târgu Jiu să dovedească faptul că rezultatul strâns din tur a fost doar un accident. Și le-a ieșit perfect. Ploieștenii au dominat copios din primele minute și până la final și s-au impus cu un usturător 83 la 56! Doar cehul Steffel a mai mișcat pentru gorjeni, cu 20 de puncte reușite. ”A fost un meci slab pentru noi. Asesoft a jucat bine tot meciul, foarte dur, iar noi nu am avut şansa să revenim aşa cum am făcut-o în deplasare. Nu pot spune că este cineva anume care a jucat mai slab decât era de aşteptat, căci noi toţi am eşuat ca şi echipă”, a spus la final Steffel completat de antrenorul său, Slobodan Nikolic: ” Cred ca am jucat ca niste copii! Le-am spus toata saptamana ca Asesoft ne va produce mari probleme. Le-am cerut foarte mult sa nu mai piarda mingi, dar tocmai acest lucru s-a intamplat si cred ca aici s-a facut mare parte din diferenta in acest meci. Probabil ca unii dintre jucatori s-au gandit ca intra in teren si daca pierd mingea, asta este! Nu inteleg de ce jucatorii au jucat cu presiune, pentru ca nu le-a cerut nimeni in mod special sa elimine Asesoft-ul!”

Handbaliştii au câştigat

Cealaltă secţie a Energiei, cea de handbal a avut mai mult succes în fața propriilor suporteri. Elevii lui Andrieş s-au impus fără probleme în fața celor de la CSM Satu Mare cu 35 la 27 şi au ajuns la a doua victorie din primele 4 etape. ”Cred ca este primul meci in care nu am avut emotii. Se vede o crestere de la meci la meci, daca vom continua sa fim la fel de seriosi atunci este bine. Apararea si-a spus cuvantul in acest meci, ne-am aparat foarte bine Daca vom continua in acelasi ritm si suntem seriosi atunci putem spera la mai mult”, a spus antrenorul Liviu Andrieș la capătul unui meci în care Asoltanei a fost vioara întâi, cu 8 goluri înscrise.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: