Preşedintele PDL Gorj dă indicaţii prin adrese poştale

Ion Ruşeţ, preşedintele de la PDL Gorj, a dat dispoziţie şefilor de organizaţii din teritoriu ca în zece zile să aibă loc reuniuni cu conducerile organizaţiilor de tineret şi femei din judeţ. Preşedinţii organizaţiilor au primit aceste indicaţii, acasă, prin poştă. Cum era de aşteptat, nemulţumirile au apărut. Până la urmă, Ruşeţ nu a vrut decât să-şi cunoască şi el colegii de partid...

Preşedinţii filialelor gorjene ale PD-L au la dispoziţie doar 10 zile pentru a se reorganiza şi pentru a-şi pune la punct organizaţiile de femei şi tineret. Timpul acordat nu este suficient, susţin aceştia, iar la final se aşteaptă să rezulte o adevărată harababură.

Moţa nu a ştiut că are organizaţie la Turburea

“Bătaie de joc”, susţin la unison responsabilii de zonă ai partidului. “Până acum domnişoara Maricica Moţa nu a ştiut că la Turburea există o organizaţie de femei. Nu a ştiut, vă spun. E în partid de nu ştiu câţi ani, dar că există organizaţie de femei şi de tineret la Turburea nu a ştiut. Lasă că stăm toată ziua să organizăm alegeri, că aşa vor ei. Eu nu am văzut aşa ceva la nicun alt partid politic. Nici la PSD, nici la PNL, numai la noi. Toţi încearcă să atragă oamenii, să se înţeleagă, numai la noi de când a venit domnul Ruşeţ este această situaţie”, susţine Ion Bârcă, primarul localităţii Turburea.

Adrese trimise la ghiceală

Preşedintele PDL Jupâneşti a primit adresa la primărie, pe numele „puncte, puncte”. “Mie soţia mea mi-a adus adresa, că au lăsat-o la primărie. Îmi trimite adresă şi nici numele nu mi l-au completat, că nu ştiu cum mă cheamă. Zice aici: organizaţia PD-L Jupâneşti, preşedinte, în atenţia domnului…., responsabil din partea CODA. Păi nu se lucrează aşa. Sincer asta e bătaie de joc. Mi-a zis domnişoara Maricica Moţa să facem o întâlnire a organizaţiei de femei de la Jupâneşti, să ne cunoaştem. Păi până acum unde au fost, nu ne-am cunoscut-”, susţine Cristi Sârbu, preşedinte PDL Jupâneşti.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: