Primăria Rovinari caută director executiv

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a scos la concurs postul de director executiv în cadrul primăriei Rovinari. Funcţia este recent înfiinţată, în prezent fiind ocupată interimar de fostul şef al Biroului Contabilitate din cadrul unităţii administrativ teritoriale, care va  şi participa la concursul pentru acest post. Examenul pentru ocuparea acestei funcţii se va desfăşura în capitală în data de 11 iulie.

Concursul organizat de ANFP a fost organizat pentru ocuparea funcţie publice de conducere vacante de director executiv în cadrul Direcţiei Economice din cadrul aparatului de specialitate al primarului din Rovinari. Reprezentanţii primăriei spun că cel care va câştiga acest concurs va avea mult de muncă. „În fiecare an încercăm să facem organigrama cât mai flexibilă, cât mai eficientă, pentru că ţelul nostru este acela de a realiza investiţii de calitate. Era necesar un asemenea post pentru că primăria şi-a mărit patrimoniul şi are în acest moment o altă viziune legată de modul în care trebuie să lucreze şi considerăm oportun şi necesar. Ne trebuie o persoană cu experienţă care să poată fi cu adevărat eficientă şi să facă faţă postului, care este un post destul de greu. Vorbim de întreaga activitate economică a primărie, ceea ce înseamnă că ne trebuie un profesionist desăvârşit”, a declarat Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari.

Candidat la funcţia de director executiv

Una dintre persoanele care şi-a anunţat candidatura pentru acest post este Ion Ungureanu, care ocupă interimar funcţia de director executiv. Lucrează în cadrul primăriei de zeci de ani, iar până în luna mai a acestui an a ocupat funcţia de şef Birou Contabilitate. Ungureanu spune că a început să se pregătească pentru concurs. „Voi candida pentru acest post, urmează să-mi depun dosarul. În prezent lucrez pe post de execuţie, iar prin dispoziţia conducerii am fost delegat pe postul de director executiv. În cadrul primăriei lucrez din anul 1983, dar cu o întrerupere. Cred că mă va ajuta experienţa pe care o am, am început deja să mă pregătesc pentru concurs”, a spus Ion Ungureanu.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: