Primăria Turburea caută secretar

Primăria Turburea a scos la concurs postul de secretar al comunei. Postul este vacant de mai bine de un an după ce fosta secretară a plecat să lucreze pentru Consiliul Judeţean Gorj.

Până acum, sarcinile secretarului au fost preluate de jurista primăriei, care cel mai probabil va candida pentru acest post. Concursul a fost programat în data de 16 aprilie, la sediul ANFP. Concursul este unul de recrutare, astfel, orice persoană care îndeplineşte condiţiile de participare poate să ocupe acest post. “Nu mai am de mult timp secretar, doamna care a ocupat acest post s-a transferat la Consiliul Judeţean. Ne-am descurcat cum am putut. Acolo probabil ia un salariu mai bun”, a spus Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.   

Candidaţii pentru postul de secretar trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă ori echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani; cunoştinţe operare PC - Word, Internet, Excel, Power Point, Access - nivel mediu.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: