Primarii care au părăsit PDL-ul, huliţi de colegii lor

Vestea că trei dintre cei mai importanţi primari PDL pe care îi avea organizaţia în Gorj au trecut în tabăra USL nu i-a luat prin surprindere pe ceilalţi pedelişti aflaţi în fruntea comunelor gorjene. Dacă primarul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, îi caracterizează pe cei trei primari ca fiind „corcituri politice”, primarul Ion Bârcă de la Turburea spune că e regretabil că cei trei au întors spatele partidului într-un asemenea moment.

Organizaţia PDL Gorj riscă să se dezintegreze după ce primarul din Rovinari, Dorin Filip, primarul din Cătunele, Florinel Ţuilă şi primarul din Negomir, Ion Gruescu, au decis să treacă la USL. Plecarea celor trei a fost aspru comentată de colegii lor de partid. Cel mai acid în declaraţii a fost primarul din Bâlteni, Vasile Vlăduleanu, care i-a numit pe cei trei „corcituri politice”. „Aş face o mare comparaţie între mine şi ei, eu nu sunt corcitură politică, sunt de 23 de ani în acest partid şi aici voi rămâne indiferent de ce se întâmplă pe scena politică. Opoziţia nu a omorât niciodată pe nimeni. Nu aveau nici un motiv să plece pentru că au fost cei mai privilegiaţi primari din PDL”, a declarat primarul Vasile Vlăduleanu.

Cotojman: „Ne curăţăm de trădători”

La fel de supărat s-a arătat şi primarul din Roşia de Amaradia, un alt membru marcant al PDL Gorj. Primarul Liviu Cotojman a caracterizat această perioadă prin care trece organizaţia judeţeană drept o perioadă de „igienizare”. „Este regretabil pentru organizaţia judeţeană Gorj că trece prin asemenea momente. Partidul trece acum printr-o perioadă de igienizare, se curăţă de trădători şi mă refer la toate plecările din ultima perioadă. PDL va rămâne un brand, va renaşte din propria-i cenuşă până în toamnă când oamenii vor vedea că USL va da dovadă de neputinţă şi vor vedea că nu pot face minuni”, a declarat primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Bârcă: „Nu mă sperie opoziţia”

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, a fost ceva mai rezervat în declaraţii spunând doar că nu este normal ce se întâmplă în PDL Gorj. „Nu e normal să întorci spatele tocmai acum când organizaţia are cea mai mare nevoie de tine. A fost bine când am fost la putere iar acum au dat dovadă de laşitate. Pe mine nu mă sperie opoziţia, nu au avut nici un motiv să facă acest pas”, a declarat primarul din Turburea.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: