Primarul Ciocea îşi reclamă şeful de partid la pedelişti

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, este cât se poate de sincer şi mărturiseşte că a discutat în ultima vreme şi cu colegi de-ai săi din alte partide despre modul în care se repartizează banii la Consiliul Judeţean Gorj. Acesta mărturiseşte că unul din confesorii săi a fost chiar consilierul judeţean din partea PDL, Gheorghe Grivei. Primarul din Bustuchin spune că este firesc să se discute astfel de probleme şi că nu are de ce să se ascundă.

Deşi face parte din acelaşi partid ca şeful judeţului, Ion Călinoiu, primarul PSD din Bustuchin este şi el nemulţumit când vine vorba de repartiţia banilor. Aşa se face că primarul discută despre aceste neînţelegeri şi cu colegi de-ai săi de pe la alte partide. „Noi toţi suntem supăraţi. Acela poate a luat mai mult, altul mai puţin. E normal să discut şi cu alţi colegi de la alte partide. S-a făcut atâta tam-tam că am stat la masă cu domnul Grivei. Da, am stat pentru că înainte de toate suntem oameni. Eu eram la masă cu domnul Cristi Pasti şi a venit domnul Grivei la noi la masă. Ce era să fac, să mă ridic de la masă? Atunci am spus fiecare ce credem de modul de împărţire al banilor. Ne-am dat cu părerea fiecare. Asta nu înseamnă că trec eu la PDL sau Pasti”, a declarat primarul din Bustuchin, Ion Ciocea.

S-a împrumutat şase miliarde la CEC

Nemulţumirea este cu atât mai mare cu cât primarul a trebuit să se împrumute săptămâna trecută la CEC nu mai puţin de şase miliarde pentru a acoperi TVA-ul la un proiect pe fonduri europene. „Toţi avem cofinanţări, la toţi ne trebuie bani şi nu ni se dau. Eu am scos şase miliarde de lei din CEC să-mi achit TVA-ul la proiectul ADI. Este un proiect de cinci milioane de euro. Multe dintre investiţii sunt deja făcute”, a declarat Ion Ciocea.

DIALOG

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, a fost fotografiat săptămâna trecută la o terasă din Târgu Jiu stând de vorbă cu fostul primar din Târgu Cărbuneşti, Cristian Toader Pasti, şi cu Gheorghe Grivei, consilier judeţean din partea PDL. Acesta a dorit să menţioneze că a fost pur şi simplu un dialog şi că în nici un caz nu are de gând să părăsească Partidul Social Democrat.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: