Primarul de la Tismana vrea să plece din PDL. Vezi unde!

Primarul democrat-liberal de la Tismana vrea să candideze din partea PNL la alegerile din 2012! Surse spun că edilul s-a dus chiar cu o adeziune în alb la PNL pentru a-i asigura că nu va mai candida din partea PDL. Preşedintele PNL Tismana, Ioan Zoicaş, spune că a auzit aceste zvonuri, dar nici el şi nici conducerea judeţeană a partidului, nu este de acord cu această candidatură, în special pentru că protocolul USL interzice înscrierea democrat-liberalilor în uniune, dar şi pentru că nu îl consideră un candidat suficient de bun.

Costel Buzianu vrea să plece din PDL la viitoarele alegeri, dar partidul pentru care optează, PNL, nu îl vrea. Primarul a purtat discuţii cu conducerea judeţeană a formaţiunii politice, dar se pare însă că nimeni nu este de acord cu o eventuală candidatură a lui Buzianu. „Am auzit că au fost discuţii la nivel mai înalt, cu mine personal nu a vorbit, dar ştiu că la noi nu va veni. Dacă se consideră atât de bun, de ce nu candidează în continuare din partea PDL”, se întreabă Ioan Zoicaş, preşedinte PNL Tismana.

Tot surse spun că între PNL şi PSD ar fi avut loc discuţii referitoare la împărţirea localităţilor şi că Tismana revine PNL. ”Într-adevăr eu mi-am exprimat această dorinţă, să avem noi candidat la Tismana, dar nu vă pot spune mai mult. Vă spun însă că eu nu cred în angajamente cum am auzit că se vorbeşte pe la UNPR”, a mai spus Ioan Zoicaş.

Discuţiile PNL Tismana pentru o eventuală candidatură pentru funcţia de primar în 2012 sunt cu Nicolae Budică, în momentul de faţă consilier local din partea Partidului Alianţa Socialistă. „Am auzit şi eu aceste zvonuri, oricum ştie toată lumea că actualul primar a fost pe la toate partidele”, a spus Nicolae Budică.

REACŢIE

„Au existat informaţii cum că domnul primar ar vrea să candideze din partea altor formaţiuni politice, fapt pentru care a şi fost chestionat la una dintre întâlnirile noastre periodice pe care le avem cu primarii si a negat vehement. Până la probe clare nu putem vorbi decât de zvonuri sau speculaţii”, a declarat Dan Vîlceanu, purtător de cuvânt PD-L Gorj.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: