Primarul din Stăneşti: Ruşeţ abia mai răspunde la telefon de când e senator

Primarul din Stăneşti, Vasile Pârvulescu, este foc şi pară pe autorităţile de la centru, dar şi pe unii parlamentari din judeţul Gorj. Nemulţumirile primarului pleacă de la faptul că nu a reuşit să asfalteze mai multe drumuri din localitate, deşi a investit bani grei pentru a face proiectele necesare pentru aprobarea finanţării de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Este supărat şi pe Ion Ruşeţ care nu răspunde la telefon.

Vasile Pârvulescu spune că nici măcar un kilometru de drum din localitatea sa nu va fi asfaltat prin programul de modernizare a 10.000 de km de drumuri judeţene şi comunale, de care vor beneficia alte peste 30 de comune şi oraşe gorjene. Asta pentru că ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, nu i-a aprobat finanţarea. „Păi am trimis trei proiecte şi nu am niciunul aprobat, ce şansă să mai am să fac drumurile astea?! O să mă duc la dumneaei, altfel nu cred că pot să rezolv problemele acestea. I-am făcut proiecte în 2007, am dat aproape 800 de milioane de la bugetul local, am renunţat la alte lucrări şi acum nu ai ce să faci cu ele. Asta trebuie să ştie domnul Boc, doamna Udrea şi parlamentarii din Gorj, care se laudă că fac minuni”, a declarat Vasile Pârvulescu, primarul comunei Stăneşti.  

Supărat pe Ruşeţ că nu răspunde la telefon

Pârvulescu este supărat că senatorul de pe colegiul său, Ion Ruşeţ, vine în comună doar la sfinţit de troiţe şi nu răspunde la telefon pentru a asculta şi problemele pe care le au primarii în localităţile pe care le conduc. “Domnul Ruşeţ a venit  să sfinţească o fântână la Stăneşti şi mie nu-mi răspunde la telefon ca să-mi rezolve nişte problemele, deşi este în colegiul meu. Este cel mai greu să răspunzi la telefon după ce ieşi pe o funcţie de parlamentar”, a precizat Vasile Pârvulescu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: