Primarul Pasăre, în conflict cu Păsărescu

Primarul din Dragoteşti, Vili Pasăre, a ajuns la instanţa de judecată cu propriul învăţător după ce primarul a refuzat să plătească nişte manifestări culturale organizate de Petre Păsărescu, acum şi directorul căminului cultural. Păsărescu îl acuză pe primar că nu vrea să-i mai dea banii pe care i-a cheltuit din propriul buzunar cu organizarea festivalului, deşi acesta are hotărâre de Consiliu Local. Primarul spune că dacă Păsărescu va câştiga procesul îi va da de trei ori suma cerută din propriul buzunar.

Scandal între primarul Vili Pasăre şi directorul căminului cultural, Petre Păsărescu. Acesta din urmă a organizat în luna iulie celebrul festival al cântecului popular de la Dragoteşti, ocazie cu care a solicitat Consiliului Local suma de 3.000 de lei din care 1.500 lei pentru onorariul Ansamblului ”Maria Lătăreţu”. Directorul căminului cultural susţine că a folosit restul banilor pentru diurne. ”Ca în fiecare an, pun aceşti bani din buzunarul meu până după festival când contabila primăriei îmi da banii pe care i-am cheltuit. Aşa s-a întâmplat şi anul acesta, Consiliul Local a aprobat să mi se dea 3.000 de lei şi eu după festival am prezentat un referat pentru ce am cheltuit banii”, a declarat Petre Păsărescu, directorul căminului cultural din Dragotești.

Păsărescu: ”M-a jignit şi i-am fost şi învăţător”

Acesta este cu atât mai supărat cu cât mărturiseşte că i-a fost şi învățător primarului şi cu toate acestea i-a adresat cuvinte jignitoare. ”A zis că îmi dă banii când vor muşchii lui. Eu am 60 de ani, am fost o viață învăţător, i-am fost învăţător şi lui dar acum a uitat. Nu vrea să îmi mai dea banii mei pe care eu i-am pus din buzunar”, a declarat Petre Păsărescu.

Primarul Vili Pasăre: ”Minte cu neruşinare”

Vili Pasăre, primarul din Dragotești susține că el și-a îndeplinit atribuțiile financiare față de festival. ”Eu am achitat onorariul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu în valoare de 1.500 de lei. La câteva săptămâni s-a trezit că a mai făcut el nu știu ce cheltuieli de încă atât şi a venit să ceară banii. Minte cu neruşinare că nu a mai cheltuit pe nimic. I-am spus că nu îi dau niciun leu că a fost de ajuns că i-am plătit pe cei de la şcoala populară de artă unde este şi el cu jumătate de normă. Să mă reclame unde vrea el dar dacă el câştigă procesul ăsta eu îi dau înapoi de trei ori suma solicitată de la mine din buzunar”, a declarat Vili Pasăre, primarul din Dragotești.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: