Profesori hărţuiţi pe Internet de un fost coleg

Un fost profesor de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ a postat pe www.trilulilu.ro un filmuleţ în care sunt satirizaţi doi profesori dar şi directoarea liceului Gabriela Angheloiu. Mai mult decât atât, profesorul a trimis linkul dar şi un text la adresa redacţiei Pandurul semnându-se „un reprezentat al elevilor din Liceul Nr 5“. Dascălul este cunoscut printre profesorii din şcoală cu probleme de sănătate.

Georgian Pănescu obişnuia să predea socio-umane în Colegiul Tehnic „Henri Coandă” ca suplinitor însă în urma unui conflict cu directoarea liceului acesta a trebuit să părăsească liceul şi să predea într-o altă unitate. Se pare însă că tânărul a plecat supărat nu numai pe directoare ci şi pe unele cadre didactice din liceu pe care le satirizează în filmuleţul postat pe Internet.

„Din calea nebunului şi Dumnezeu se dă la o parte“

Cadrele didactice din liceu s-au arătat indignate de această obrăznicie a fostului profesor însă spun că acest gest nu este singurul şi că deja s-au obişnuit cu metodele josnice ale profesorului de a denigra unitatea de învăţământ.

 „Acesta nu este singurul filmuleţ postat pe net, au mai fost şi altele la fel de josnice, nu ştiu ce motiv are să facă asemenea gesturi dar oricum pentru mine nu are nicio valoare acest film atâta timp cât putea fi trucat de oricine”, a declarat Gabriela Angheloiu, directoarea Colegiului Tehnic „Henri Coandă”. Chiar dacă respectivul profesor a avut încă din timpul liceului un comportament bănuitor, nimeni nu a luat nicio măsură în privinţa lui, ba mai mult anul trecut acest profesor s-a titularizat pe un post din localitatea Turceni. „Într-adevăr acest profesor avea un sistem de notare deficitar în privinţa elevilor, eu am şi încercat de câteva ori să-l consiliez dar ştiţi cum e vorba aceea din calea nebunului şi Dumnezeu se dă la o parte”, a precizat Gabriela Angheloiu.

Ceilalţi doi profesori ridiculizaţi, Ion Taifas şi Marin Fundeanu, nu au dorit să comenteze acest subiect pe motiv că sunt deja sătuli de acest profesor. „Nu comentăm ceea ce face un profesor nebun”, au fost vorbele profesorilor din cancelaria liceului.

Elevii susţin şi ei această variantă chiar dacă textul trimis pe adresa redacţiei noastre era semnat de „un reprezentant al liceului nr.5” şi ştiu şi ei că acest profesor este capabil de un asemenea fapt. „Noi nu am fi trimis aşa ceva. Nici nu ştim despre ce film este vorba dar un vechi profesor de aici a mai făcut astfel de filme”, a declarat una dintre elevele Colegiului Tehnic „Henri Coandă”.

Nu vor face anchetă

Directoarea liceului spune că nu va deschide nicio anchetă în acest caz şi nici nu va lua nicio măsură însă se declară profund dezamăgită că un cadru didactic are un asemenea limbaj şi o astfel de atitudine. „Ceea ce este mai drastic este că jigneşte în acest mod dar eu nu o să fac nicio anchetă pentru că nu mă cobor la acest nivel, este foarte uşor să arunci cu mocirlă dar prefer să nu mă gândesc la asta pentru că am lucruri mai importante de care să mă ocup”, a declarat Gabriela Angheloiu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: