Proiect de alimentare cu apă, blocat la Bolboşi

Locuitorii comunei Bolboşi aşteaptă cu sufletul la gură ziua în care vor avea apă curentă în case. Deşi un astfel de proiect este deja în derulare la Bolboşi nici până azi nu se pot bucura de această utilitate. Proiectul de alimentare depăşeşte 23 de miliarde dar până în prezent doar conductele sunt băgate iar termenul de finalizare a expirat de aproape un an.

Primarul Viorel Croitoru spune că proiectul trebuia finalizat de anul trecut dar din lipsa banilor și astăzi se mai lucrează încă. ”Este vorba de alimentare cu apă în cinci sate din Bolboși. Lucrările le facem cu o firmă din Craiova și trebuiau finalizate de anul trecut dar nu au fost bani și se lucrează și în prezent”, a declarat primarul din Bolboși, Viorel Croitoru. Deși valoarea proiectului nu este deloc de neglijat, peste 23 de miliarde de lei vechi, nici măcar rezervoarele de apă nu sunt aduse. ”Până acum s-au băgat decât conductele, urmează să aducă rezervoarele și stația de epurare. Nu știu să vă spun exact câți bani s-au cheltuit până acum”, a adăugat primarul.

Dacă acest proiect va fi totuși dus la bun sfârșit, la Bolboși ar mai rămâne doar două sate fără apă curentă, respectiv Ohaba și Valea. ”Și acestea două sunt prinse într-un proiect de extindere urmează să primim bani pentru ele”, a precizat primarul Croitoru.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: