Propunere: Gheorghe Gorun, cetățean de onoare al Târgu Jiului

Profesorul Gheorghe Gorun ar putea primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu. Propunerea vine din partea viceprimarului Adrian Tudor și decizia va fi luată în cadrul ședinței de Consiliu Local ce a fost programată la începutul săptămânii viitoare.

Adrian Tudor motivează că, pentru întreaga sa carieră, fostul director al Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu merită să primească acest titlu în cadrul ședinței festive dedicată Zilelor Municipiului Târgu Jiu. „Oportunitatea acordării titlului de cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu domnului profesor dr. Gheorghe Gorun reprezintă întreaga activitate desfășurată de acesta, motiv pentru care, în cazul în care Consiliul Local al municipiului Târgu Jiu constată că sunt îndeplinite condițiile de legalitate și oportunitate, propun adoptarea hotărârii în conținutul și forma din proiect”, se arată în expunerea de motive semnată de viceprimarul Adrian Tudor.

Gheorghe Gorun este profesor doctor, a fost deputat, director al Colegiului Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu și autorul mai multor cărți. (A.M.)

Vizualizări: 2,311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: