Protest împotriva primarului din Peştişani

Constantin Fuiorea, consilier local al comunei Peştişani, a anunţat un miting de amploare care va avea loc la sfârşitul acestei luni în localitate. Consilierul se aşteaptă la sute de participanţi, nemulţumiţi de faptul că primarul nu a rezolvat problema apei în comună. Fuiorea a acordat un interviu pe această temă colegilor noştri de la Radio Infinit.

De ce organizaţi acest miting la Peştişani?

Să găsim o soluţie viabilă pentru apa din Peştişani. O să vină 300-400 de oameni. În fiecare an, vara, rămânem fără apă şi nu este normal. Dacă ne strângem, ne punem mintea la contribuţie şi găsim o soluţie.

Cine este vinovat pentru această situaţie?

Eu zic că toţi primarii şi consilierii care au fost în ultimii 20 de ani, pentru că nu au găsit până acum o rezolvare a problemei. Toată lumea a promis, dar în fiecare vară problema se repetă.

Şi doar pentru problema cu apa faceţi miting?

La nivel de comună sunt şi alte probleme. Suntem unicat în ţară ca un preot să ia 7 milioane de înmormântare. Când m-am dus la preot să îl întreb cu a cui aprobare a luat atâţia bani, preotul a spus că nu a luat decât cinci milioane. Au sărit oamenii şi au spus că de fapt au dat şi opt milioane. Preotul a minţit în biserică.

Şi aţi rezolvat problema?

Da, am făcut un consiliu parohial şi s-a stabilit ca pentru înmormântare să se ia un milion şi jumătate.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: