Prunariu: Clubul Pandurii ar putea avea un nume mai frumos

Membrii Consiliului de Administrație al Clubului Sportiv Pandurii au discutat despre posibilitatea schimbării numelui echipei. Asta după ce Dumitru Popa, unul dintre cei patru care au înregistrat la OSIM marca "CS Lignitul Pandurii Târgu Jiu 1963", a trimis notificare clubului, prin care se arată dispus să negocieze folosirea în continuare a mărcii. Mihai Prunariu, membru în consiliul de administraţie de la Pandurii, a declarat presei că mai bine rebranduieşte clubul, decât să plătească vreun leu lui Marin Condescu.

Marca a fost înregistrată la OSIM în 2005 de Marin Condescu, Toni Greblă, Dumitru Popa şi Lavinia Matei. “Din acea adresă rezultă că vrea bani pentru drepturile de proprietate asupra mărcii. Dar nu va primi niciun ban. (...) Am discutat și în Consiliul de Administrație și între noi, oamenii de fotbal, că am putea găsi o denumire mai frumoasă pentru club, am putea găsi și o siglă mai frumoasă. Toate lucrurile acestea le luăm în calcul”, a declarat Mihai Prunariu la un post local de radio.

Şi cel mai nou acţionar al clubului a depus la OSIM, în decembrie 2013, o solicitare de înregistrare a mărcii PANDURII. (M.M.)

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: