Pustai şi-a fixat un nou obiectiv

Pentru Cristi Pustai, totul se rezumă la matematică şi calcule. Antrenorul a debutat excelent la Pandurii, cu 6 puncte din primele două meciuri. Pustai vrea să repete acum isprava şi în partidele cu Oţelul şi Iaşi pentru a încheia perfect seria meciurilor cu moldovenii.

Pustai are parte de un început de vis la Tg-Jiu. Matulevicius i-a adus antrenorului 6 puncte din primele 2 meciuri, cu Ceahlăul şi Vaslui.

Pregătit de dubla Galaţi-Iaşi

Pandurii nu scapă de moldoveni în startul returului. După duelurile cu Piatra Neamţ şi Vaslui, Nistor şi colegii săi se pregătesc acum de dubla confruntare cu Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi. Meciul cu gălăţenii va fi unul cel puţin ciudat pentru panduri. Se vor confrunta cu fostul antrenor din ultimii 2 ani, Petre Grigoraş. Pustai ţinteşte maxim de puncte din aceste două jocuri. „Galaţiul a dat semne de revenire şi a câştigat la Cluj, iar Iaşiul a arătat frumos chiar dacă nu a luat puncte. Mai avem două meciuri foarte grele până la întreruperea campionatului. În acea pauză ne vom pregăti, sperăm să îmbunătăţim şi calitatea jocului. Încă şase puncte din următoarele două meciuri ar fi ceva frumos”, spune Pustai care a lăsat o muncă de 7 ani la Mediaş pentru a veni la Pandurii.

Planul e gata până la final !

Pustai profită de fiecare succes pentru a reaminti obiectivul „îndrăzneţ dar realizabil” al echipei, calificarea în Europa League. Pentru asta, Pustai ştie numărul minim de puncte pe care Pandurii trebuie să-l acumuleze până la final. „Ca să ne îndeplinim obiectivul din aceste 13 etape în care mai avem 7 jocuri acasă şi alte 6 în deplasare, e important să nu pierdem acasă şi să obţinem încă patru victorii şi cel puţin două în deplasare. Aşa vorbim de acea barieră de 60 de puncte pe care ne-am propus-o. Acum am trecut de bariera de 40 puncte, ne gândim la cea de 50 şi apoi la cea de 60”, spune antrenorul care a grupat pe mai multe segmente meciurile rămase din acest sezon. „Am structurat tot pe calupuri de jocuri, aceste 4 meciuri, apoi pe 5 meciuri, avem separat meciul cu Steaua, şi încă patru jocuri, după care meciul cu Astra. Aşa am structurat partidele. Mai contează cine va juca finala Cupei, sunt multe necunoscute. Acum să ne vedem recuperaţi, refăcuţi şi să ne gândim la deplasarea de la Galaţi. Avem deplasări lungi şi este un handicap.”

47 – este numărul maxim de puncte acumulate de gorjeni într-un singur sezon, s-a întâmplat în cel precedent cu Grigoraş pe bancă. Pandurii sunt acum la cota 41 de puncte

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: