Râmescu, un nou dosar pentru laserul de la discotecă

Belelele par să se țină lanț de omul de afaceri Mihai Râmescu, după ce, luni seara, pilotul unui avion aflat deasupra municipiului Motru a sunat la 112 și a raportat existența la sol a unei raze laser puternice, care ar putea pune în pericol un zbor efectuat de un pilot mai puțin experimentat. Laserul de la discoteca lui Mihai Râmescu era funcțional de câțiva ani, iar până acum nimeni nu a fost deranjat de existența lui, nici polițiștii nefăcând vreo verificare cu privire la proveniența și puterea acestuia.

După primirea mesajului prin 112, oamenii legii au deschis o anchetă și au mers la discoteca lui Râmescu de unde au ridicat „corpul delict”, omul de afaceri având acum de dat noi explicații în privința laserului care era vizibil de la kilometri întregi distanță de Motru. Acesta a explicat cum și-a procurat laserul de pe internet de la o firmă specializată în astfel de vânzări, ieri polițiștii confirmând că efectuează cercetări într-un dosar deschis cu această ocazie, oamenii legii declinându-și competența în favoarea procurorilor pentru continuarea cercetărilor.

Râmescu a mai avut anul trecut un dosar „de încălzire” privitor la modul în care oaspeții la nunta fiicei sale au blocat circulația pe o stradă din Motru, o ambulanță și alți șoferi trebuind să facă un ocol pentru a ajunge la destinația pe care o aveau. De atunci și până acum omul de afaceri s-a ales însă cu acuzații noi, cu adevărat grave, privitoare la strămutarea unei case a socrilor săi care ar fi existat doar în acte și pentru care săptămâna trecută a fost reținut împreună cu soția, cu primarul din Slivilești și cu o funcționară a Primăriei din Slivilești. În cele din urmă, Râmescu a rămas în arest la domiciliu, la fel ca și Sorin Bucurescu, pentru amândoi judecătorii dispunând ieri cu sentință definitivă soluția amintită. Timp de 30 de zile aceștia vor rămâne la domiciliile pe care le au și nu vor putea pleca de acasă decât dacă în prealabil anunță Poliția și au motive bine întemeiate pentru a părăsi domiciliul.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: