Răuţ vrea în PD-L, Militaru ameninţă că pleacă

Ion Răuţ ar vrea să se întoarcă în PD-L. După ce şi-a dat demisia din PNL Gorj, se gândeşte acum către ce partid să se îndrepte. A recunoscut că este mai aproape de uşa PD-L-ului deoarece este prieten cu Ion Ruşeţ şi este un partid din care a mai făcut parte. Deputatul Severus Militaru a declarat răspicat că nu este de acord venirea în PD-L a lui Răuţ.

Ion Răuţ se gândeşte serios să continue să facă politică. După cum declară ar cam vrea în orice partid, PSD, PD-L sau s-ar întoarce chiar în PNL. Recunoaşte însă că cel mai bine i-ar fi dacă s-ar întoarce acolo de unde a plecat, la Partidul Democrat Liberal. ”M-aş întoarce şi la PNL dacă lucruile s-ar schimba. Nici PSD nu exclud, dar cel mai aproape sunt de uşa PD-L-ului deoarece îl cunosc pe domnul Ruşeţ de foarte mult timp, iar de când a preluat conducerea partidului lucrurile s-au schimbat”, a declarat Ion Răuţ.

Militaru: „Răuţ poate să vină la PD-L, dar nu cu mine în partid”

Fostul liberal nu este însă foarte dorit în PD-L. Deputatul Severus Militaru şi prim-vicepreşedinte al CODA nici nu concepe o revenire a lui Răuţ. Spune că nici statutul nu i-ar permite. ”În niciun caz nu sunt de acord ca domnul Răuţ să vină la PD-L. Oameni ca el trebuie să stea departe de politică. În al doilea rând nu poate să vină la PD-L deoarece nu i-ar permite statului. Scrie clar că securiştii dovediţi nu au ce căuta în partid. Dacă totuşi domnul Ruşeţ îl va accepta, Răuţ nu va fi coleg de partid cu mine”, a declarat deputatul Severus Militaru. Ion Ruşeţ nu a putut fi contactat telefonic pentru a-şi spune punctul de vedere.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: