Remiză Pandurii-Dinamo. Iordănescu dă vina pe arbitru!

Pandurii Târgu Jiu a remizat sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu Dinamo, meci în care oaspeţii au înscris al doilea lor gol în minutul 90+4, gol pe care conducerea tehnică a pandurilor îl contestă.

Meci cu scandal la Severin! Pandurii a luat un punct după un meci în urma căruia merita toate cele trei puncte. Antrenorul Edi Iordănescu și președintele executiv Narcis Răducan au criticat în termeni duri arbitrajul lui Lucian Rusandu. Golurile meciului au fost marcate de Filipetto '65 şi Hora '80 pentru Pandurii, respectiv Essombe '35 şi Gnohere '90+4 pentru Dinamo. Gnohere a egalat în ultimul minut de prelungiri și și-a salvat echipa de la înfrângere, acesta fiind și golul pe care Pandurii îl consideră fault la portar. “Cred că rezultatul a fost influenţat de arbitraj. La pauză am liniştit spiritele, dar arbitrul a greşit decisiv, la ultima fază de joc a fost fault clar la portar. A fluierat asta la poarta adversă. A greşit şi din păcate această greşeală ne-a costat două puncte. Am fost echipa mai bună. Nimeni nu putea să prevadă decizia arbitrului. A influenţat scorul, a greşit decisiv", a spus Narcis Răducan.

Tehnicianul de la Pandurii, Edi Iordănescu, a fost trimis în tribună din cauza protestelor vehemente. "Am avut două penalty-uri săptămâna trecută, în meciul cu Botoşani, dar am încercat să fiu echilibrat si să respect deciziile. Astăzi e deja prea mult, nu mai pot să mă abţin. Arbitrul m-a trimis şi în tribună pentru că am cerut galben la o fază clară. Piţian a fost călcat în picioare la acea fază. Eu îmi felicit jucătorii pentru meciul făcut astăzi, cred că am pierdut şansa de a lua 3 puncte din cauza arbitrajului. Am controlat jocul în proporţie de 90%. Nu putem să ne distrăm cu destinul unor oameni, doar pentru ca suntem o echipă de provincie. Meritam clar victoria", a spus Edi Iordănescu la finalul partidei.

Şi jucătorul Dan Nistor a criticat arbitrajul. El a primit un cartonaş galben pe banca de rezerve, în minutul 87. "Ar fi penibil ca dinamoviştii să vorbească despre arbitraj. A fost fault în atac la golul doi, am avut şi un penalty. Sper ca acest arbitru sa nu mai arbitreze niciodată", a spus Nistor pentru Dolce Sport.

"A fost un meci greu şi pentru arbitru, au fost multe ocazii, a fost agresivitate de ambele părţi. Totusi, eu zic ca s-a jucat fair play. Rezultatul e echitabil, Pandurii au început bine, apoi am reuşit să echilibrăm meciul. Cred că e un egal meritat"

 Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"E un arbitru pe care-l respect, sper să nu-l suspende. Dar pe mine? Pe mine cine mă apără? Noi nu avem forţa să ne luptăm".

Edi Iordănescu, antrenor Pandurii

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: