Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reţinuţi pentru că au braconat căprioare

Doi bărbaţi din Stejari au fost reţinuţi de poliţişti, după ce in locuinţele acestora a fost găsită carne de vânat si laţuri cu care prindeau animalele. Niciunul nu a recunoscut ca ar fi practicat braconajul. În urma unei percheziţii efectuate aseară la cei doi bărbaţi de 24 şi 47 de ani din Stejari, poliţiştii au găsit aproape 30 de kg de carne, provenită de la trei căprioare prinse prin braconaj. Mai mult decât atât, oamenii legii au descoperit şi 20 de laţuri cu care cei doi prind animalele sălbatice. Niciunul dintre suspecţi nu recunoaşte că ar fi prins ilegal căprioarele, cât despre laţuri, nu le aparţin.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru braconaj.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi şi-ar putea petrece următorii cinci ani după gratii. (M.M.)

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: