Ruşeţ şi Dian Popescu, contracandidaţi la Senat

Liderul liberalilor, Dian Popescu, va candida la alegerile parlamentare. Dian Popescu a declarat la Radio Infinit că deocamdată nu ştie pentru ce post va candida, dar ia în calcul o luptă electorală pentru Senat pe Colegiul nr. 1, ocupat acum de pedelistul Ion Ruşeţ. Şeful democrat-liberal spune că aşteaptă „cu nerăbdare” lansarea candidaturii şefului liberal.

Odată cu anunţul intenţiei de a candida, Dian Popescu l-a pus la punct pe Claudiu Săftoriu spunând că au fost „pure speculaţii” informaţiile conform cărora vicepreşedintele ar candida pe colegiul lui Ion Ruşeţ. Preşedintele PNL zice că, în proporţie de 80%, va intra în bătălia electorală din toamnă. „N-am spus că 80 la sută candidez la deputat, am spus că 80 la sută trebuie candidez, mă obligă partidul. Pot cu domnul Ruşeţ la Senat sau la deputat, am trei colegii din care pot să-mi aleg. Nu se ştie în acest moment“, a spus Dian Popescu. Senatorul Ion Ruşeţ spune că aşteaptă cu nerăbdare lansarea candidaturii lui Dian Popescu. Liderul democrat-liberalilor precizează că una sunt declaraţiile făcute în presa locală şi cu totul altceva ceea ce se va întâmpla: „Aştept cu nerăbdare lansarea candidaturii sale. Acestea sunt declaraţii“.

Cele două colegii de Senat se vor împărţi între PSD şi ACD, spune preşedintele executiv al social-democraţilor, Ion Călinoiu, care n-a fost surprins de anunţul făcut de Dian Popescu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: