Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

S-au cununat la spital înainte ca mireasa să nască!

Secretarul Primăriei Târgu Jiu, Elena Ungureanu, a oficiat ieri o cununie civilă mai puțin obișnuită, aceasta având loc la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu întrucât tânăra care era așteptată la primărie pentru a se căsători a fost cuprinsă de durerile nașterii, ea mergând la spital pentru a beneficia de îngrijirea medicilor. Tânăra mamă, în vârstă de 27 de ani, a venit la spital împreună cu iubitul său, de 32 de ani, amândoi comunicând Primăriei că sunt la maternitate și nu se mai pot prezenta în fața ofițerului stării civile, ei interesându-se însă dacă pot fi cununați înainte ca femeia să intre în sala de nașteri.

Secretarul Primăriei Târgu Jiu, Elena Ungureanu, s-a deplasat, în aceste condiții, la spital și a oficiat cununia civilă a celor doi, ulterior medicii ocupându-se ca mama să nască fără probleme, după cum spune  dr. Dumitru Pătrășcoiu, șeful Maternității din Târgu Jiu. „A fost o ceremonie unică și pentru mine, care profesez de zeci de ani și nu m-am mai întâlnit cu un asemenea caz. Mama s-a căsătorit și apoi, la vreo două ore, a și născut un băiețel perfect sănătos. Amândoi se simt foarte bine, dar îi mai ținem sub observație pentru câteva zile”, a declarat Pătrășcoiu. Cei doi tineri care s-au căsătorit în împrejurările menționate sunt din Târgu Jiu și niciunul dinte ei nu are un loc de muncă.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: