Salariaţii de la CE Turceni plătesc colindătorii de la PDL Gorj

Complexul Energetic Turceni strânge bani pentru partid. Aşa se face că fiecare şef a contribuit cu sume cuprinse între 500 de mii şi 2 milioane de lei vechi. Până în momentul de faţă au fost strânşi peste 150 de milioane de lei vechi, bani care vor fi folosiţi atât de complex cât şi de partid pentru colindătorii care le vor călca pragul.

Conducerea Complexului Energetic Turceni spune că în fiecare an se strâng bani pentru colindători. Până acum s-au strâns peste 150 de milioane de lei vechi. ”Am strâns bani de la cei cu salarii mai mari. Am considerat că trebuie să ne facem un fond pentru colindătorii care ne vor vizita, iar cei care au posibilitatea pot să contribuie. Am strâns între 500 de mii de lei vechi şi două milioane. Banii îi vom folosi atât noi, dar am strâns şi pentru partid”, a declarat Corneliu Gârjoabă, director Resurse Umane în cadrul Complexului Energetic Turceni.

Nu toţi angajaţii au fost însă de acord cu această iniţiativă, astfel că unii dintre ei nu au contribuit cu niciun ban. Pe sumele de bani încasate nu au fost tăiate chitanţe. “A dat bani numai cine a vrut, nu am obligat pe nimeni. Au fost şi angajaţi care au refuzat, dar ce să facem acum să îi dăm afară, nu le vom face nimic”, a mai spus Corneliu Gârjoabă.

O astfel de iniţiativă a avut loc numai la CE Turceni, directorul SNLO Daniel Burlan declarând că în cadrul instituţiei pe care o conduce nu s-a întâmplat acest lucru. „Noi nu am strâns niciodată bani pentru aşa ceva, la colindători le cumpărăm ce trebuie din fondul nostru al instituţiei, în niciun caz cu bani de la salariaţi”, a declarat Daniel Burlan, directorul general al SNLO.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: