Saloane de urgență la Spitalul 700

Consilierii județeni au aprobat vineri în ședință o nouă investiție la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Este vorba de înființarea unor saloane de urgență în cadrul unității medicale din strada Progresului. Durata investiției este de trei luni și are o valoare de peste 700.000 de lei.

Prin acest proiect se urmărește modernizarea spațiului urgențe Pediatrie și grup sanitar de la parterul unității. De asemenea, pe secția neurologie, se urmărește înființarea a patru rezerve și două grupuri sanitare, iar pe secția ginecologie se dorește modernizarea celor două grupuri sanitare și amenajarea a patru rezerve. Alte rezerve urmează să fie amenajate pe secția pediatrie și gastroentereologie.
Practic, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu desființează din saloanele fără plată pentru a înființa rezerve contra cost pentru că toate rezervele înființate prin acest proiect se realizează prin compartimentarea unor saloane deja existente. Investiția ar urma să fie gata în trei luni de la demararea lucrărilor, iar costurile totale se ridică la 745.418 lei.

Vizualizări: 246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: