Salvatorii căprioarei, premiaţi de Poliţia Comunitară

Cei doi poliţişti comunitari precum şi târgujianul care a anunţat poliţia comunitară de căprioara care a căzut zilele trecute într-un bazin de apă dezafectat au fost premiaţi ieri, în cadrul conferinţei de presă a primăriei Târgu Jiu. Cantemir Chiţoiu, cel care a sunat la 112, a primit laudele şi un trofeu care să-i amintească de gestul său.

Fapta celor doi poliţişti comunitari dar mai ales a celui care a făcut primul pas în salvarea căprioarei nu putea trece neobservată aşa că reprezentanţii Poliţiei Comunitare au ţinut să le mulţumească public pentru gestul lor. „Unul dintre marii iubitori de animale, Mihai Ţopescu, ne-a rugat să-l chemăm pe domnul Chiţoiu, cu această ocazie, şi să găsim posibilitatea să-i mulţumim public pentru gestul său. Atât noi, cât şi domnul Ţopescu, cât şi primăria îi mulţumim acestui cetăţean pentru gestul său şi îi dăm şi o vază şi să fie în continuare alături de instituţiile statului”, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu.

Cantemir Chiţoiu a ţinut să precizeze doar că iniţial nu a ştiut ce să facă, dacă să anunţe sau nu poliţia cu privire la căprioara aflată în pericol. „La un moment dat m-am gândit să plec acasă şi să o las acolo dar apoi mi-am zis că poate vine o haită de câini şi o mănâncă de vie. M-am gândit şi că poate în timp ce eu sun ea iasă de acolo şi apoi îmi iau eu amendă că fac apeluri false. Eu cred că am făcut o faptă bună în final”, a declarat Cantemir Chiţoiu.

Nici cei doi poliţişti care au contribuit la scoatere căprioarei din bazinul dezafectat de pe Dealul Târgului nu au fost uitaţi ci au fost şi ei premiaţi de către şeful lor cu câte un trofeu de sticlă fiecare. „Primele s-au desfiinţat, aşa cum ştiţi şi voi, aşa că măcar şi atâta lucru este foarte bine. Contează că au făcut un gest de omenie”, a adăugat Ion Tudor.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: