Scandal între Petrescu şi PRM. Hanu, capul răutăţilor?

Noi atacuri ale peremiştilor la adresa fostului lor şef, Ilie Petrescu. Peremiştii au declarat ieri în conferinţa de presă că geamurile sediului PRM de la Motru au fost sparte şi că responsabil este Ilie Petrescu. Motivul: vrea să-i intimideze. Petrescu a fost uimit de acuzaţia prim-vicepreşedintelui Gheorghe Bucălăete despre care spune că este doar un instrument al primarului de Motru, Dorin Hanu. Petrescu crede că este o diversiune pusă la cale de primarul Hanu.

Peremiştii gorjeni au depus o plângere la poliţie pentru că la şedinţa de săptămâna trecută de la Motru au descoperit că geamurile sediului au fost sparte. Prim-vicepreşedintele PRM a declarat că spargerea gemurilor coincide cu o petrecere dată de Ilie Petrescu. „Atunci a făcut şi domnul Petrescu chef. Nu zic că domnul Petrescu a spart geamurile, dar poate a trimis pe cineva şi ca să demonstreze că este loial…“, a spus Bucălăete. Acesta spune că se aşteaptă şi la alte astfel de situaţii. „Au crezut că dacă ne sparg geamurile nu mai luăm voturi. Noi am făcut plângere la poliţie“, a mai spus acesta.  

Ilie Petrescu a spus că peremiştii bat în altă parte. Acesta crede că ţinta este cumnatul său, Ion Răducu, preşedintele PRM Motru. De altfel, reprezentanţii partidului au mai amintit şi altă dată de nemulţumirile faţă de preşedintele Răducu. Petrescu mai spune că geamul este spart de mai multă vreme. „Geamul este spart de două luni. Am aflat abia azi pentru că m-au sunat şi alţi ziarişti şi m-am interesat. Lupta nu e cu partidul, au ceva cu cumnatul meu care e preşedinte la Motru“, a declarat acesta. Mai mult, Petrescu spune că totul a pornit de la Hanu. „Ştiu că Bucălăete s-a întâlnit cu Hanu şi i-a promis că-i pune geamul, de aici a pornit totul. Vor doar să-l pună într-o situaţie urâtă pe cumnatul meu. Bucălăete e instrumentul lui Hanu. Altceva nu poate să fie, doar instrument“, a mai spus preşedintele PC, Ilie Petrescu.

„Este exclus ca vreun membru de la PC să spargă sediul PRM Motru. Declaraţiile lui Bucălăete au atins maximul impertinenţei şi mizeriei de care poate da dovadă. Este un purtător de cuvânt ieftin”

Ilie Petrescu

„Geamul a fost spart acum trei săptămâni, într-o vineri spre sâmbătă. Este exclusă vina domnului Petrescu, care a fost senator al PRM opt ani de zile şi şeful nostru de partid. Am înregistrat evenimentul la Poliţia Locală şi proprietarul spaţiului. Aşteptăm pentru că avem promisiuni că Direcţia de Servicii va înlocui geamul“

Ion Răducu, preşedinte PRM Motru

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: