Schimbări la nivelul directorilor şi inspectorilor şcolari

Doi inspectori şcolari şi cinci directori de şcoli au fost schimbaţi din funcţii, la decizia Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

De la 1 septembrie inspectorii şcolari Claudia Zaharia şi Theodor Tătaru au părăsit Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj. Inspectorul de educaţie fizică şi sport Teodor Tătaru a ieşit la pensie, în locul său venind Ionuţ Berca, iar inspectorul la disciplina geografie, Claudia Zaharia, s-a întors pe post în cadrul Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Tătărescu” din Târgu Jiu. În locul acesteia a venit Violeta Bărboi.

Schimbări s-au efectuat şi la nivelul unităţilor şcolare, în sensul că o parte dintre directorii cărora le-au expirat detaşările la 31 august nu au mai fost reconfirmaţi pe funcţii. Câteva unităţi şcolare din judeţ au din această lună o conducere nouă. Inspectorul general al ISJ Gorj Ion Işfan a făcut propunerile pentru noii directori. “Domnul Tătaru a ieşit la pensie, iar doamna Zaharia m-a rugat să o înţeleg şi să fiu de acord să nu mai continue pentru că e o muncă destul de grea şi a obosit, vrea să meargă la catedră. Am avut un director la Logreşti care a decedat. Au fost şi situaţii unde conform metodologiei nu se puteau încadra în degrevarea de normă ca la Drăguţeşti unde am avut un învăţător în funcţie de conducere. La Ciuperceni, doamna directoare s-a transferat la o altă unitate de învăţământ, la Motru. Avem directori noi şi la Turburea şi Glogova. E decizia mea şi mi-o asum, eu fac numirile astea şi le aprobă consiliul de administraţie. Inclusiv Ministerul mi-a aprobat oamenii pe care i-am schimbat şi înlocuitorii lor”, a declarat Ion Işfan, inspectorul general  al ISJ Gorj.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: