Schimbări şi concursuri la deconcentrate

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a scos în cele din urmă la concurs funcţiile de director şi director adjunct la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. Funcţiile aparţin politic Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) care a anunţat că îl va susţine pe Romeo Chiriac pentru funcţia de director în locul Mihaelei Moţa. Concursul pentru ocuparea postului de director executiv este programat în data de 18-20 iulie în timp ce postul de director adjunct este scos la concurs pe 25-27 iulie.

Cert este că Romeo Chiriac, şeful Biroului de Formare Profesională din cadrul agenţiei va participa la concurs declarând că este mulţumit că are susţinerea UNPR-ului. Mihaela Moţa, actuala directoare a agenţiei, nu a decis dacă se va prezenta sau nu. (C.S.)

Alte ştiri pe scurt

Şef nou la APM Gorj

Radu Socolovski a câştigat, astăzi, concursul pentru şefia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj, cu nota 9,00.  Socolovschi revine pe funcţie, după ce în iunie anul  trecut  a fost schimbat pentru că a fost declarată neconstituţională hotărârea de guvern prin care au fost numiţi directorii de deconcentrate. Funcţia de şef la APM Gorj a fost ocupată interimar de Elisabeta Juveloiu.

Schimbare de şef şi la OPC Gorj

Mădălin Giurcău, susţinut de UNPR, a trecut de prima probă pentru ocuparea funcţiei de şef al Protecţiei Consumatorilor Gorj. Acesta a avut un contracandidat din Argeş, care nu a obţinut punctajul minim necesar. Mihaela Răducan nu a mai participat la concurs. Giurcău a mai participat şi anul trecut la concurs, dar a obţinut nota 3.

„Bătaie“ pe funcţie la Jandarmerie

Actualul şi fostul comandant al Jandarmeriei Gorj vor participa pe 24 iunie la concursul de la Bucureşti. Florin Popescu spune că are emoţii, însă, dacă va trece de interviu vrea să-şi continue proiectele derulate, până să fie demis. Eugen Ţambrea, fostul şef al jandarmilor de la Bumbeşti-Jiu, în prezent conducătorul interimar al Inspectoratului Judeţean, zice că nu se teme de concurenţă.  Ţambrea  l-a înlocuit în funcţie pe Florin Popescu la începutul lunii iunie când a fost împuternicit să preia, pentru şase luni, atribuţiile de inspector- şef.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: