Şeful PNL Gorj ameninţă primarii care lipsesc de la şedinţe

Liderul liberalilor de la Gorj este supărat pe primarii penelişti pentru faptul că trag chiulul de la şedinţele Biroului Permanent Judeţean al PNL Gorj. Dian Popescu le aminteşte edililor ce obligaţii le revin şi le lansează un ultimatum.

Popescu şi-a exprimat clar nemulţumirea faţă de lipsa de participare a edililor la şedinţele Biroului Permanent şi le-a reamintit de atribuţiile pe care le au. „Dacă nu îi place calitatea de om politic şi nu participă la acţiunile politice ale partidului, să nu mai candideze pe listele acestui partid, pentru că mulţi după ce îşi văd sacii în căruţă uită că pe lângă votul lor, are nevoie şi partidul de un vot politic la alegeri”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Primarii n-au treabă cu gogonele lui Popescu

Dian Popescu mai spune că cei care trag chiulul de la şedinţe sunt cei care nu au avut rezultate la alegerile prezidenţiale. Unul dintre primarii liberali care a lipsit de la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Gorj şi al cărui nume se vehicula ca fiind pe lista neagră este cel al edilului din Muşeteşti, Ion Ciobea. Primarul spune că nu s-a prezentat la şedinţă deoarece avea treburi mai importante. „Eu nu am fost  pentru că am treabă, cine are timp de şedinţă să se ducă, eu nu am timp. Eu nu fac politică, eu fac muncă pentru comunitate. Eu am o relaţie foarte bună cu PNL-ul şi cu PSD-ul şi cu toată lumea şi asemenea gogonele că dacă nu vin la şedinţe nu mai candidez pe listele partidului eu nu le cunosc şi nu mi le-a spus nimeni”, a declarat primarul din Muşeteşti, Ion Ciobea.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: