Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Serviciile practicate de Aparegio, mai scumpe de anul viitor

SC Aparegio SA anunţă, încă de pe acum, servicii mai scumpe începând de anul viitor. Pentru perioada viitoare se estimează că tariful pentru canalizare şi apă va ajunge la 4,25 lei/mc fără TVA. Conducerea societăţii spune că numai crescând preţurile oamenii vor conştientiza faptul că trebuie să facă economii la apă. Intenţia Aparegio este de a reduce la jumătate consumul zilnic de apă al unei persoane.˝Mărirea preţului la apă şi canalizare este una dintre cele mai importante pârghii pentru a descuraja risipa de apă. Fiecare persoană trebuie să consume doar atât cât are nevoie. Intenţionăm să reducem consumul de apă de la 270 litri/zi/om la 110 litri/zi/om, a declarat Ion Popescu, directorul SC Aparegio SA.

 O altă măsură ce urmează a fi luată de către operatorul regional este aceea de a uniformiza preţurile în toate localităţile din judeţ. „Anul viitor, în luna iulie, vom încerca să impunem un tarif unic în toate localităţile din judeţ în care asigurăm apa potabilă. Preţul unui metru cub de apă şi canalizare va fi acelaşi pentru toată lumea. În momentul de faţă, târgujienii plătesc 1,7 lei/mc de apă, iar locuitorii din Ţicleni plătesc 3 lei/mc”, a mai precizat Ion Popescu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: