Serviciul de Ambulanţă SMURD, inaugurat în ianuarie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj ar putea inaugura serviciul de ambulanţă SMURD la începutul lunii ianuarie 2012 şi asta pentru că au ajuns deja cele trei echipaje dotate cu tot ce trebuie. Cele trei maşini SMURD se află în curtea ISU Gorj, în prezent reprezentanţi ai inspectoratului încercând obţinerea ultimelor autorizaţii. La inaugurarea serviciului SMURD în Gorj urmează să participe nume sonore din domeniul sănătăţii. Veşti bune şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Şi aici au ajuns deja două din cele trei ambulanţe repartizate judeţului nostru.

Sfârşitul de an vine cu vești bune în domeniul sănătății. În Gorj au ajuns în ultimele zile cinci maşini destinate salvării de vieți omenești. Este vorba de două ambulanțe noi repartizate de Ministerul Sănătății județului nostru și de alte trei echipaje SMURD ce vor fi puse în funcțiune în curând. Mai exact, la începutul lunii ianuarie a anului viitor, anunță reprezentanți ISU Gorj. ”Am primit trei echipaje SMURD, serviciul urmând să fie inaugurat la începutul lunii ianuarie. La inaugurare sperăm noi să ajungă şi secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat dar şi ceilalţi miniștri, aşa cum s-a întâmplat și la inaugurarea altor servicii din alte judeţe”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Echipajele SMURD, repartizate

Potrivit reprezentanţilor ISU, cele trei echipaje SMURD primite vor fi repartizate astfel încât să asigure o acoperire cât mai mare a județului. ”Una dintre ambulanțele SMURD va rămâne la sediul din Târgu Jiu, una va fi repartizată la Motru iar cealaltă la Turceni, urmând ca pe parcurs să mai primim și alte echipaje”, a adăugat Avramescu.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: